Chci začít
Ondřej Z. řešil/a:

Rekonstrukce bytového jádra + vybourání panelu

Vybral/a si řemeslníka Petr Langer, který to vyřešil na:
1,3
V oboru rekonstrukce bytu máme dalších 1509 zkušeností od zákazníků:
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Rekonstrukce koupelny, záchodu, vody, podlahy i kuchyň + chodba, obklady.
Termín realizace: červen 2012

Hodnocení práce zákazníkem:

Vzhledem k ceně a referencím jsem vybral p. Petra Langera na rekonstrukci bytového jádra. Kolem 20.7. jsme jeli nakoupit materiál do SIKO koupelny, abych nekoupil něco špatného. Materiál se převezl na byt a předaly se klíče, bohužel jsme nesepsali smlouvu o dílo. Pan Langer říkal, že ještě něco má dodělávat v Olomouci, ale pak že to chce mít do 14dnůhotové.
První týden na bytě vůbec nebyl, druhý tam poslal někoho na vystavění zdí a zase se nic nedělo. Následující týden už nastoupil pan Langer a prováděl práce. Čas mě zatím nijak netlačil potřeboval jsem to mít hlavně hotové do konce měsíce. K 9.8. bylo na bytě vyzděné jádro a začalo se pracovat na vodě a odpadech.
V pátek 17.8. mi pan Langer oznámil, že za 3 dny to má hotové a já nemám opraveny stěny kolem jádra, které nebyly součástí dohody, tak jsme se dohodli, že na stěny natáhne novou omítku. Domluva to byla těžká, vzhledem k tomu, že pan Langer chodil často posilněn alkoholem.
V pondělí 20.8. jsem po příjezdu zjistil, že za víkend se toho na bytě moc nezměnilo a nevypadá to na nějaké finální dokončování, proto jsem se pana Langera dotázal kdy tedy předá hotový byt a bylo mi sděleno, že za 3 dny. Po připomenutí toho, že jsme se dohodli, že přidáme ty omítky si pan Langer odešel zatelefonovat a dostat z něj termín bylo velmi obtížné, ale nakonec jsme se dohodli na pondělí 27.8. tudíž za 7 dní.
Poslední týden jsem byl na bytě docela často a pana Langera jsem tam téměř nepotkal, až v pátek 3 dny před předáním, kdy mi na dotaz jestli si pamatuje, že v pondělí mi má předat hotový byt odpověděl, že "mákne".
V pondělí byt vypadal velmi podobně pátku, až na pár kachliček v koupelně. Pan Langer byl nejspíše velmi překvapen, že jsem se vůbec na předání dostavil a nebyl schopný vysvětlit proč se na bytě nic neponulo kupředu, proto jsme se dohodli, že práci předáme tak jak je. Na předání jsem si pozval kamaráda, který stavbám rozumí aby zkontroloval kvalitu odvedené práce p. Langera. Čekalo nás velmi nemilé překvapení v podobě nerovných zdí, nevodorovných sádrokartonových stropů, tragicky provedených kusů obkladů v koupelně, prohozené teplé a studené vody u vany, neudělané vzduchoventilace za zdmi a sadrokartony. Poté si pan Langer sbalil věci, předal mi klíče od bytu a odjel.
Po pár dnech jsem si všiml, že pan Langer mi následující den zaslal email, abych mu umožnil přístup do bytu, že chce dokončit práci, kterou jsem si u něj objednal. Asi chápete, že o tuto práci už nestojím.
3.9. mi poslal fakturu na 24.268 Kč za práci, kterou vykonal ikdyž některou nedokonal a některá byla provedena nekvalitně, na můj email se srážkami z ceny práce nereaguje.
Fotky ze dne kdy měla být předána celá rekonstrukce.

Ověřené hodnocení
Komentář dodavatele k hodnocení:

Skutečnost se nezakládá na pravdě. Jedná se o spekulativní chování zákazníka. Vše bylo předáno právnímu zástupci. Se zákazníkem bude veden soudní spor.

Hledáte informace o oboru rekonstrukce bytu? Jak na to, na co si dát pozor, nejnovější trendy, apod.?

Při rekonstrukci nezapomeňte: stavební povolení, oznámení SVJ a pojištění

S rekonstrukcí domu a bytu se pojí celá řada papírování. Přečtěte si, kdy potřebujete stavební povolení a proč aktualizovat pojištění.

Rekonstrukce bytu 2+1 aneb Jak ze dvou pokojů udělat tři

Bydlíte v 2+1 a potřebovali byste pokoj navíc? Bytový architekt vám poradí, jak ze současného bytu udělat 3+kk. Přikládáme ukázky k inspiraci.

Jak vybrat firmu na rekonstrukci bytu?

Podle čeho poznáte spolehlivého dodavatele? Ptejte se známých, ověřujte na internetu. A mrkněte taky na naše desatero poctivé firmy.

Jak vám bytový architekt pomůže s rekonstrukcí?

Jak vám bytový architekt pomůže s rekonstrukcí? A v čem se liší od interiérového designéra? To se dozvíte v našem článku.

Další profíci z oboru.

Ukázat další firmy…

V kategorii Rekonstrukce bytu máme
přes 2 tisíce referencí = víme, jaká firma z vašeho okolí je dobrá.

Rekonstrukce panelákového bytu

5.0
198 000 Kč
Rekonstrukce panelákového bytu
Rekonstrukce panelákového bytu
Rekonstrukce panelákového bytu
Zadání
Poptávám rekonstrukci panelákového bytu o velikosti 70m2 a aktualní dispozice je 3+1, kterou bychom chtěli ponechat jen udělat rozumnější rozložení … Více
Hodnocení
S panem Vnenkem jsme byli velice spokojeni, rekonstrukce probíhala, přesně podle dohody, vše co nám slíbil, tak dodržel. Domluvený termín byl dodržen. S panem Vnenkem byla dobrá komunikace, často js… Více
Dodavatel
Ing. Michal Vnenk
Praha

Rekontrukce celého bytu 3+1 a výroba kuchynské ...

4.3
— Kč
Rekontrukce celého bytu 3+1 a výroba kuchynské linky
Rekontrukce celého bytu 3+1 a výroba kuchynské linky
Rekontrukce celého bytu 3+1 a výroba kuchynské linky
Zadání
Vybourání podlah,štukování celý byt,obložení koupelny,vodoinstalatérské práce,elektroinstalace celý byt,malování Het klasik,Sádrokartonové stropy ce… Více
Hodnocení
Velká spokojenost s výsledkem. V bytě bydlíme již druhým rokem a nemáme připomínek. Plánujeme rekonstrukci druhého bytu a určitě jako první oslovíme firmu pana Poustky.
Dodavatel
Václav Poustka- Interiéry na klíč
Praha,Mělník,Štětí

Zednické opravy,malování,úklid bytu

5.0
— Kč
Zednické opravy,malování,úklid bytu
Zednické opravy,malování,úklid bytu
Zednické opravy,malování,úklid bytu
Zadání
odstranění , uvolněné omítky ve stropě , kompletní výměna parapetu , odstranění plísní , drobné opravy štukové omítky , opravy děr a trhlin , omýván… Více
Hodnocení
Tato firma opět nezklamala, potvrdila svou kvalitu. mohu jen doporučit.
Dodavatel
Karol Řezníček
Praha-4

Celková rekonstrukce bytu, změna dispozice - z ...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Celková rekonstrukce bytu, změna dispozice - z jednoho většího bytu na dva menší byty
Celková rekonstrukce bytu, změna dispozice - z jednoho většího bytu na dva menší byty
Celková rekonstrukce bytu, změna dispozice - z jednoho většího bytu na dva menší byty
Zadání
Rekonstrukce prostorného bytu v bytovém domě, změna dispozice ( přestavba - z jedné bytové jednotky na jednu větší a na jednu menší bytovou jednotku… Více
Hodnocení
Jednání p.Motyčáka i jeho lidí velmi vstřícné, vše proběhlo dle ujednání a kvalitně - zásadní reko všeho vč. křivých zdí, podlah, el.a instalatérských vedení, topení, obkladů, zákl.vybavení. Jednalo… Více
Dodavatel
Petr Motyčák
Praha

Kompletní rekontrukce bytu 2+1

5.0
— Kč
Kompletní rekontrukce bytu 2+1
Kompletní rekontrukce bytu 2+1
Kompletní rekontrukce bytu 2+1
Zadání
Rád bych kompletní rekontrukci bytu, který je v původním stavu z cca roku 1965. Jádro je stále umakartové. Dispozičně bych rád změnit stávající stav… Více
Hodnocení
Naprostá spokojenost s firmou p.Cholevy. Krásná, povedená rekonstrukce, operativně řešili problémy, které v průběhu nastaly, vřele doporučuju.
Dodavatel
1. STAVEBNÍ PRÁCE CHOLEVATOR s.r.o.
Ostrava - Zábřeh

Rekonstrukce bytu 4+1Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Rekonstrukce bytu 4+1
Rekonstrukce bytu 4+1
Rekonstrukce bytu 4+1
Zadání
Mame v planu kompletni rekonstrukci bytu 4+1 v panelovem byte. V ramci rekonstrukce bysme chteli udelat novou elektrinu (v byte jsou jeste hlinikove… Více
Hodnocení
Z pana Hulánka jsem měl dobrý pocit už od první schůzky, kdy jsme řešili v obecném měřítku kompletní rekonstrukci našeho bytu a po dokončení rekonstrukce tento pocit zůstal. Především bych vyzved… Více
Dodavatel
Petr Hulánek
Brno-Kohoutovice

Víme, kolik řemesla stojí a umíme vás inspirovat

Chcete znát průměrnou cenu práce nebo se inspirovat podobnými referencemi?

Vyberte si související téma:

Potřebujete poradit?