Chci začít
Uživatel_273483 řešil/a:

Varná deska s odsavačem BORA v kuchyni být musela

Vybral/a si řemeslníka Ing. Michal Štochl - Kuchyně ELZA,, který to vyřešil na:
5,0
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Ještě dříve, než jsme na téhle kuchyni vůbec začali pracovat, bylo jasné, že se její majitelé neobejdou bez varné desky s odsavačem BORA. Desku s odsavačem si vyzkoušeli u kamarádů a tam je uchvátila natolik, že jsme výběr odsavače měli hned na začátku vyřešený. To nám samozřejmě dělalo radost. Ale práce na kuchyni byla teprve před námi.

Celá kuchyně měla přijítdo patra ve starším domku, který si majitelé svépomocí opravovali. Na místě nové kuchyně stála kuchyně původní, ale veškeré instalace, stěny a podlahy potřebovaly vyměnit. Poté, co jsme prostor prohlédli a zaměřili, připravili jsme několik variant, jak kuchyni dispozičně vyřešit. Řešení s ostrůvkem a vařením vyhrávalo od začátku. Ladili jsme detaily, materiály, barvy a potřebné stavební úpravy.

Celá rekonstrukce trvala několik měsíců, kdy jsme se snažili být majitelům maximálně nápomocní. Do kuchyně je tak začleněné nejen potrubí pro odsávání, ale například i ukrytý Wi-Fi router, apod. Oříškem bylo vybrat motiv na sklo v kuchyni. Nakonec jsme k lesklému laku v barvě sahara s paní majitelkou vybrali motiv prasklého kamene.

U ostrůvku jsme k příležitostnému stolování připravili barovou desku z masivního dřeva. Desku jsme v truhlářské dílně opracovali, vydrásali, namořili a nalakovali do konečné podoby.

V kuchyni Nolte je tedy vestavěná varná deska BORA s integrovaným odsavačem par, pak je zde ukrytá vestavěná myčka nádobí, vestavěná chladnička a ve výšce jsou umístěné parní trouba a pečicí trouba. K mytí větších kusů nádobí slouží granitový dřez s baterií.

Jak se vám kuchyně líbí?

Hodnocení práce zákazníkem:

Maximální spokojenost s přístupem pana Štochla. Precizní zpracování, kuchyně nám slouží již dva roky a není na ní znát známka opotřebení materiálu a to vaříme a pečeme hodně. Vřele doporučuji Kuchyně Elza a celý jejich tým.

Potřebujete poradit?